Aviso sobre el Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia del lector y ofrecer contenidos de interés. Si continúa navegando entendemos que usted acepta nuestra política de cookies. Ver nuestra Política de Privacidad y Cookies
RSS de la sección viufelanitx - Opinión y Redes [RSS viufelanitx - Opinión y Redes]

Miércoles, 7 de febrero de 2018

Salvem Portocolom

Tot i la oposició popular, la rampa de varada de Portocolom consta en el pressupost de PortsIB per 2018

Després de reunir-nos amb el Conseller de Medi Ambient, aquesta setmana ens trobarem amb els responsables de PortsIB per tractar sobre la rampa i sobre la protecció de la posidònia. La setmana passada, representants de Salvem Portocolom es varen reunir amb Vicenç Vidal, conseller de Medi Ambient, i amb Miquel Mir, director d'Espais Naturals i Biodiversitat. Aquella reunió va servir per comentar in situ la problemàtica que tenim a Portocolom de fondeig massiu d'embarcacions damunt la Posidonia oceanica i per explicar les nostres propostes al respecte.

Viernes, 26 de enero de 2018

Bloc per Felanitx

Deixalleria i Reclamacions

No fa gaire el PP de Felanitx celebrava que una empresa hagués presentat una reclamació contra la licitació de la deixalleria davant l’anomenat Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals (TACRC), un organisme del Ministeri d’Hisenda que té nom de jutjat sense ser-ho i que s’encarrega de resoldre, dins l’àmbit administratiu, les reclamacions relacionades amb concursos públics.

Martes, 23 de enero de 2018

Partit Popular de Felanitx

El PP de Felanitx reprocha al Ajuntament la falta de consenso de ordenanzas municipales

La normativa de ocupación de espacio público de bares y restaurantes sigue sin poderse aplicar. Biel Tauler: “El equipo de gobierno improvisa constantemente según le interese”.

Domingo, 21 de enero de 2018

Felanitx

Reflexions

Reflexions avui ha tocat #SantAntoni a #Felanitx, foguerons, correfoc i ballada amb S’estol de’s Gerricó! Per la meva humil opinió, el correfoc i la ballada són incompatibles, potser s’ha de canviar horari del correfoc, el lloc de la ballada, no es pot ballar amb gent que desmunta tot el del correfoc, amb el perill que això suposa. És una reflexió per millorar!

Sábado, 20 de enero de 2018

Partit Popular Felanitx

En política no val tot

Idò així diu la carta del Sr. Batle per contestar un altra carta del setmanari. No contesta quan li deim que el seu equip de govern és el que més ha costat a tots els felanitxers, no contesta quan els seus regidors dos mil euristes cobren 2 euros de tiquets d'aparcament a Palma (que l'Ajuntament encara paga, ara sense posar el nom del regidor), ni sols contesta quan tots els concursos que treuen tenen un problema o l'altra.

Jueves, 18 de enero de 2018

PSOE Felanitx

S’ Esparter

Aquest és l´article de la nostra companya Lorena Oliver publicat a Diario de Mallorca on parla del seu besavi el felanitxer Rafael Estades Adrover assassinat per defensar la democràcia i la llibertat,. El rescat de la memòria històrica ens ha de servir perquè mai més torni a passar i per aprendre a defensar les idees amb respecte a les dels altres.

Lunes, 8 de enero de 2018

Bloc per Felanitx

Gestió Pressupostària

El tercer pressupost municipal de la legislatura va rebre el vot contrari del PP (cosa que no és notícia), però a diferència dels dos debats pressupostaris anteriors, el senyor Tauler no va anunciar la fi del món, ni l’arribada del caos i la fosca, ni la imminent fallida de l’Ajuntament de Felanitx (cosa que sí és notícia).

Domingo, 31 de diciembre de 2017

Diana Quer

La peor noticia en el peor momento

Detener al asesino de Diana Quer y poder encontrar su cadáver es un hecho de gran trascendencia, que dentro del inmenso dolor de la familia, abre por lo menos la puerta a la realidad y aleja la inhumana tortura de la incertidumbre. Han sido muchos, muchos días de angustia, hasta llegar al peor final en el peor momento anímico de la familia.

Domingo, 31 de diciembre de 2017

Felanitx

Desde viufelanitx.com os deseamos un Feliz Año 2018!!!

Con el gran deseo de salud para todos, el único elemento imprescindible e indispensable para ser felices. Y en el Nuevo Año “VALORA lo que tienes, SUPERA lo que te duele y LUCHA por lo que quieres".

Jueves, 28 de diciembre de 2017

Bloc per Felanitx

La deixalleria

La licitació per a la construcció i gestió d’una deixalleria o parc verd a Felanitx ha quedat deserta. No hi ha hagut cap entitat d’inserció social (les úniques que podien presentar-se al concurs) que hagi fet una oferta. En els darrers 20 anys, la fundació Deixalles ha prestat un servei a Felanitx en la línia del que ha de prestar una deixalleria. Per aquest motiu, el Ple de l’Ajuntament va optar per mantenir dins l’àmbit de l’anomenat tercer sector la futura gestió de la deixalleria.

Jueves, 21 de diciembre de 2017

Agrupació Socialista de Felanitx

Nadal 2017

Aquest any ja està acabant i el balanç que feim des de l’agrupació socialista de Felanitx es més que positiu. Aquest 2017 hem aconseguit que Felanitx es consolidi com a referent cultural a Mallorca, que nous negocis obrin les seves portes a través del Servei Felanitx Empren, que el nostre municipi conti amb el seu primer refugi a l’escola rural de Son Prohens o que les millores del nostre entorn siguin visibles amb la remodelació de places i parcs, el nou contracte de neteja o sa creació de carrils bicis.

Martes, 19 de diciembre de 2017

Felanitx

El PP de Felanitx retreu a l'Ajuntament el caos registrat per intentar privatitzar el servei de Deixalleria

Cap empresa ha presentat ofertes, en el període establert, per fer-se responsable del servei. Biel Tauler: "Fins i tot un tribunal administratiu ha hagut d'intervenir per paralitzar el procediment".

Domingo, 17 de diciembre de 2017

Partit Popular Felanitx

Festes de Nadal

Si una cosa podem dir de l’equip de govern és que feina...poca. Després d’uns anys on el mercadet de Nadal a Felanitx havia anat agafant força, ara hem vist com es pot reduir a l a mínima expressió. No fos cosa féssim un poc de feina., i poguéssim tenir un mercadet com el de fa 3 anys...

Viernes, 15 de diciembre de 2017

Felanitx / El PI

Adquisició del Sindicat de Felanitx

Avui s'havia de firmar l'adquisició del Sindicat de Felanitx. Aquesta és una de les inversions estatutàries que s'efectuaran gràcies a l'aprovació del conveni de col•laboració del Govern de les Illes i el Consell de Mallorca. Així, es destinaran un total de 4.401.033,92 euros a l'adquisició i recuperació de l'emblemàtic edifici de Felanitx.

Viernes, 15 de diciembre de 2017

Bloc per Felanitx

El nou tarannà del duo Soler-Peña

Es veu que des que el PP de Felanitx té com a presidenta na Catalina Soler, el PP ha tornat a la política barroera com era habitual en els seus anys de batlia. Ara, a més, al seu nou dofí, en Toni Peña, li fan dir tota classe d'animalades i mentides. Ja li va bé a la Sra. Soler que un altre digui les animalades que ella troba i que es cremi públicament, mentre ella queda en un segon pla.

Martes, 5 de diciembre de 2017

Felanitx

El PP de Felanitx denuncia l'obscurantisme de l'Ajuntament al voltant del nou hospital

Els populars es mostren favorables al nou centre hospitalari però exigeixen a l'equip de govern que no oculti la informació de què disposa al respecte. Biel Tauler: "És intolerable que el batle ignori a l'oposició d'aquesta manera".

Miércoles, 29 de noviembre de 2017

Palma / Felanitx

Miquel Ensenyat a Facebook

El centre internacional d’arts plàstiques a l’antic edifici del Sindicat a Felanitx, està més a prop. El vell celler cooperatiu aviat es convertirà en aquest espai artístic. El mes que ve, l’Ajuntament felanitxer, el Consell de Mallorca i el Govern signaran el conveni per iniciar l’expropiació dels terrenys.

Miércoles, 29 de noviembre de 2017

Bloc per Felanitx

L’Hospital

Des de fa mesos, l’Ajuntament de Felanitx coneix l’interès del Govern de les Illes Balears per disposar d’un hospital per a malalts de llarga estada hospitalària a la comarca. L’Ajuntament no ho havia fet públic perquè això correspon a l’IBSalut, perquè no és un tema tancat i perquè s’han de valorar molt bé totes les opcions abans d’oferir un terreny adequat per a un hospital.

Martes, 28 de noviembre de 2017

Felanitx

El PP de Felanitx denuncia que l'Ajuntament tengui paralitzades les ajudes als clubs esportius

L'equip de govern no ha presentat encara cap proposta econòmica per a les subvencions. Tauler: "Com que l'equip de govern no ha fet els deures, els esportistes es queden enguany sense ajudes".

Viernes, 24 de noviembre de 2017

Bloc per Felanitx

El PP i els imposts municipals

Al nou portaveu del PP, Toni Peña, li fan dir animalades i mentides, en la línia habitual de na Catalina Soler. Es veu que dins el PP aquesta és la manera de fer camí. La frase atribuïda al nou portaveu diu textualment: “Es alarmante la obsesión recaudatoria del actual equipo de gobierno en Felanitx”. Disculpin, la contribució no ha augmentat aquesta legislatura, està exactament així com la va deixar el PP. Tant en el programa electoral del Bloc com en el pacte que es va signar entre els partits de l’actual equip de govern ja quedava clar que no hi hauria augment d’IBI. Així ha estat i així serà. Per tant, el PP ha de callar en públic i els de més edat han de mostrar al nou portaveu qui i quan va augmentar l’IBI. La contribució està on la volia el PP quan governava. Punt.

Jueves, 16 de noviembre de 2017

Bloc per Felanitx

Educació i participació

La Plenària de dilluns passat va aprovar l’ampliació del Consell Escolar Municipal de Felanitx, de manera que a partir d’ara també en formaran part representants de les escoletes municipals (Sa Miloca de Cas Concos, Es Faralló de Portocolom i Pere Oliver Domenge de Felanitx). I està previst que properament s’ampliï la participació a les escoletes privades. Amb aquesta incorporació, el Consell Escolar Municipal tendrà una visió més completa de l’educació en el municipi i millora la participació ciutadana en un àmbit tan sensible com és l’educació.

Jueves, 16 de noviembre de 2017

Felanitx

El nou Pla d'Intervenció en Àmbits Turístics (PIAT) divideix a l'equip de govern de Felanitx

PP i Pi voten a favor de la moció popular, mentre que el PSIB-PSOE i el Bloc ho han fet en contra. Toni Peña: "La fractura al Pacte felanitxer s'evidencia ja fins a les votacions amb els plens"

Martes, 31 de octubre de 2017

Bloc per Felanitx

Area de Joventut: canvi de rumb

A mesura que avança la legislatura, les activitats que impulsa l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Felanitx, a càrrec del regidor del Bloc Pere Cler, van adquirint nous objectius. A les activitats més tradicionals (oci nocturn o tallers), generalment de caràcter lúdic, s’hi han afegit projectes més de l’àmbit formatiu i de conscienciació. Per exemple, el projecte d’Hàbits Saludables en higiene i alimentació (coordinat amb l’àrea de Pediatria del PAC), al qual s’han acollit tots els centres de primària del municipi, desenvolupat durant el curs 2016-17.

Lunes, 30 de octubre de 2017

Partit Popular de Felanitx

De mentides i molèsties d'obres als veïnats

Res, que l'equip de govern de Felanitx és com tots els pactes d'esquerra. Molta entrevista, moltes fotos, molts d'anuncis, però feina poca. Ja està i ja sabem que no en volen fer. Externalitzen l'enllumenat, la neteja, la deixalleria i el servei de recollida de voluminosos, es lleven la feina de damunt. I que queda? Idò sortir a fer rodes de premsa i donar entrevistes.

Jueves, 12 de octubre de 2017

Bloc per Felanitx

La Deixalleria, a licitació

La Plenària de dilluns passat va acordar treure a concurs la construcció i la gestió d’una deixalleria al Polígon, la reforma del parc verd de Portocolom i la recollida de trastos porta a porta. Aquesta licitació està reservada a empreses i entitats d’inserció social, de l’anomenat tercer sector. Una vegada construïda, Felanitx comptarà amb dues instal•lacions modernes de gestió de residus que no es poden depositar als contenidors i un servei local de recollida de mobles i altres residus voluminosos, prèvia telefonada. Tot aquest servei, com ara, quedarà en l’àmbit de les entitats d’inserció social, és a dir, l’empresa pura i dura no pot presentar oferta al concurs.
viufelanitx.com • Términos de usoPolítica de PrivacidadMapa del sitio
© 2018 • Todos los derechos reservados
Powered by FolioePress